Anesthesia
Anesthesia
Anesthesia

proyek kita

bab kita
download

Nanchang Kanghua Health Materials Co., Ltd. didegake ing taun 2000, yaiku perusahaan profesional kanthi pengalaman pirang-pirang taun kanggo ngasilake bahan-bahan medis sing bisa digunakake.Perusahaan iki dumunung ing taman ilmu lan teknologi peralatan medis Jinxian County, jembaré 30.000 meter persegi, area konstruksi 60.000 meter persegi, kanthi sawetara bengkel pemurnian tingkat 100.000, lan nduweni sawetara tim manajemen lan personel teknis sing berkualitas.

ndeleng liyane